K príprave cesta na koláče ako stvorený!

Reklama/advertisment

Určite sa vám už stalo, že keď ste piekli koláč alebo pripravovali nejaké jedlo, museli ste doň dať vajíčka. To je celkom bežné. Niekedy však bolo treba oddeliť vaječné žĺtky od bielok. A to sa nie každému vždy podarí. Samozrejme – skúsenejšie gazdinky a kuchárky v tom už majú prax a nejaké oddeľovanie žĺtkov a bielkov je pre nich banalita. No pre začínajúcich kuchárov to niekedy predstavuje hotovú katastrofu. Môžu vajíčko zle rozbiť, obe časti vajíčka sa spoja a vylejú do jednej nádoby, alebo sa v ňom budu nachádzať škrupinky. Toto sa stáva! Rozbitie vajíčka či „vajce bez škrupiny“ treba len natrénovať, no čo sa týka oddeľovania žĺtok od bielok, v tomto videu sa dozviete, že sa to dá pomocou skvelého triku, na ktorý budete potrebovať len jedinú pomôcku – plastovú fľašu. Neveríte? Tak klikajte!

Reklama/advertisment

Plastová fľaša ako skvelý pomocník do kuchyne

Reklama/advertisment

Zdroj: youtube.com